Welkom op de officiële kleding bestelpagina voor studenten van de Haagse Hogeschool, Inholland en het Jan van Egmond lyceum! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je schoolkleding te bestellen en te begrijpen hoe het bestellen werkt. Lees verder voor eenvoudige stappen en belangrijke details, zoals levertijden.

Webshops


Hoe plaats ik een bestelling?

Stap 1: Tijdens een van de passessies noteer je de maten die je nodig hebt op het uitgedeelde formulier.

Stap 2: Ga naar de webshop en kies de juiste school en opleiding. 

Stap 3: Klik op het ‘kledingpakket’ voor de verplichte kleding van jouw opleiding en vul hier de juiste heren of dames maten in. Veel studenten hebben naast het verplichte kledingpakket ook accessoires nodig voor hun vakken. Bijvoorbeeld een zwembril of een hartslagmeter. Deze kun je ook bij ons bestellen in de webshop. Daarnaast vinden veel studenten het handig om van sommige kledingstukken meerdere paren te hebben. Daarom is het in onze webshop ook mogelijk om, naast het verplichte pakket, losse kleding te bestellen. 

Retourneren en ruilen

Je kunt bij ons je bestelling retourneren en ruilen. Let er echter wel op dat hier bepaalde voorwaarden aan vast zitten. Al deze voorwaarden en uitzonderingen lees je op onze voorwaarden-pagina. Hier staat onder andere dat producten die wij op maat bedrukken en borduren, niet zomaar geretourneerd of geruild worden. De reden hiervoor is dat we de producten dan niet meer kunnen verkopen aan iemand anders. Het is daarom belangrijk dat je de juiste maten besteld en daar zijn dan ook de passessies voor. We zijn echter uiteraard altijd opzoek naar oplossingen en zullen je altijd proberen te helpen door bijvoorbeeld, wanneer je een product wil ruilen, in het magazijn te kijken of we nog andere maten hebben. Als je een geldige reden hebt om te ruilen of retourneren dan kan dat uiteraard. Stuur dan je bestelling naar Akkerwindeweg 3, 1032 HC, Amsterdam. Zorg dat de bestelling goed verpakt is en laat ons door middel van een mail of een briefje in je bestelling weten waarom je deze wil retourenen of ruilen. In het geval dat je de bestelling wil ruilen, laat dan weten welk product in welke maat en welk geslacht je wenst te ontvangen.


Levertijd

Haagse Hogeschool

  • Uiterlijk 30 juni besteld is ontvangen rond de eerste lesweek
  • Besteld tussen 1 juli en 31 augustus is ontvangen rond de herfstvakantie
  • Besteld na 31 augustus: wordt nog aangekondigd

Jan van Egmond lyceum

Wordt nog aangekondigd

Sportkunde Inholland Haarlem

Besteld voor 15 september wordt geleverd in of voor de herfstvakantie


Nog meer vragen?

Op onze FAQ pagina staan vragen die veel aan ons gesteld worden. Misschien staat jouw vraag hiertussen, dus neem deze eerst door voordat je contact met ons opneemt.