Minder rompslomp, hogere tevredenheid

Sportopleidingen zoals het CIOS en de Academie Lichamelijke Opvoeding, sportdiensten van gemeenten en andere organisaties hebben vaak één of meerdere keren per jaar de uitlevering van (sport-)kleding nodig. Dit kan een heel organisatorisch circus zijn van passen, bestellen, uitleveren, retourneren en factureren. Het is een tijdrovend proces en voor geen van deze organisaties is het een kerntaak.

Bij Teammates begrijpen we deze uitdagingen en bieden we complete pakketten en optionele producten die dit hele proces vereenvoudigen. Wij nemen het gehele proces uit handen en voeren het volledig uit volgens jouw richtlijnen. Onze passessies op locatie en onze innovatieve webshop maken het nog gemakkelijker om jouw sportgoederen te bestellen.

Wij werken met verschillende klanten, waaronder hogescholen en middelbare scholen, zoals de Haagse Hogeschool, de Universiteit van Amsterdam en Inholland Haarlem. Daarnaast leveren wij ook bedrijfskleding aan organisaties zoals de Gemeente Amsterdam. Of het nu gaat om sportkleding of bedrijfskleding, wij zorgen voor hoogwaardige bedrukkingen en borduursels die jouw team of organisatie professioneel en herkenbaar maken.

Naast onze diensten voor bedrijven en organisaties hebben wij ook een webshop waar je keuze hebt uit onder meer onze populaire varsity jackets, die kunt personaliseren met een eigen design. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp er precies zo uitziet als je het hebt voorgesteld.

Bij Teammates zijn we gepassioneerd door wat we doen en we zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij jou kunnen helpen bij het vereenvoudigen van het proces voor het bestellen van al jouw sport- en bedrijfskleding.