Algemeen

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Als je vragen aan ons hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd voor je klaar om je te woord te staan. Voordat je ons een vraag stelt kun je ook nog onze website bekijken waar al heel veel informatie te vinden is, zoals onze retourvoorwaarden. Als je daarna nog steed contact met ons wil opnemen kan je ons bereiken door het contactformulier in te vullen op onze website, of door ons te mailen via info@teammates.nl.

Hoe lang moet ik wachten op mijn bestelling?

De levertijd van jouw pakket hangt af van verschillende factoren, zoals de bestemming van de bestelling, de beschikbaarheid van de bestelde producten en de levertijd van onze leverancier. Houd er rekening mee dat feestdagen de levertijd ook kunnen beïnvloeden. Bedrukken en borduren zijn zorgvuldige processen en we stoppen hier dan ook voldoende tijd in zodat wij uiterste kwaliteit kunnen leveren. Het is voor ons echter erg belangrijk dat jij niet te lang hoeft te wachten op je bestelling. We doen er daarom alles aan om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden.

Bestellingen van studenten van de Haagse hogeschool, Inholland Haarlem en het Jan van Egmond lyceum hebben een speciale leveringstijd. Deze is te vinden op de studentenpagina.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren of ruilen?

Bij het ruilen of retourneren is het belangrijk om eerst onze voorwaardenpagina te lezen zodat je zeker weet dat dit mogelijk is. Als je dit gedaan hebt kun je de bestelling naar ons adres op sturen: Akkerwindeweg 3, 1032 HC Amsterdam. Zorg dat je bestelling goed verpakt is en laat ons door middel van een mail of een briefje in je bestelling weten waarom je deze wil retourenen of ruilen. In het geval dat je de bestelling wil ruilen, laat dan weten welk product in welke maat en welk geslacht je wenst te ontvangen.

Ik ben opzoek naar een kledingleverancier, ben ik bij jullie aan het juiste adres?

Jazeker! Teammates is een kleine maar enthousiaste kledingleverancier en we hebben al meerdere trotse partners. Omdat we een klein team zijn, geven we veel aandacht aan al onze partners en werken we nauw met ze samen. We hechten dan ook enorm veel waarde aan onze partners en klanten(service). We hopen jouw bedrijf of organisatie binnenkort ook onze onverdeelde aandacht te geven als nieuwe kledingleveranciers. Om met ons in contact te komen kan je ons mailen via info@teammates.nl. Hopelijk tot snel!

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Dit is zeker mogelijk. Let er wel op dat hier voorwaarden aan vast zitten. Als het gaat om bedrukte/ geborduurde kleding en de bestelde kleding al op maat bedrukt/ geborduurd is, kunnen wij dit helaas niet zomaar accepteren. Wel zullen we altijd met je meedenken en op zoek gaan naar een oplossing. Daarnaast zullen wij de bestelling uiteraard annuleren als daar geldige redenen voor zijn. Als je een bestelling wilt annuleren dan kun je contact met ons opnemen via info@teammates.nl of het contactformulier op de website. Het is belangrijk dat je in die mail dan het ordernummer van de desbetreffende bestelling vernoemt.

Kan ik mijn bestelling retourneren en of ruilen?

Retourneren bij ons is zeker mogelijk. Let er echter wel op dat hier voorwaarden aan vast zitten. Deze voorwaarden en uitzonderingen lees je op onze voorwaardenpagina. Hier staat onder andere dat als wij producten op maat bedrukken en borduren, we deze niet zomaar kunnen ruilen of retourneren. De reden hiervoor is dat we de producten dan niet meer kunnen verkopen aan iemand anders. Het is daarom belangrijk dat je de juiste maat besteld en voor de Haagse hogeschool, Inholland Haarlem en het Jan van Egmond lyceum hebben we hier dan ook speciale passessies voor. We zijn echter uiteraard altijd opzoek naar oplossingen en zullen je altijd proberen te helpen door bijvoorbeeld, wanner je een product wil ruilen, in het magazijn te kijken of we nog andere maten hebben.

Studenten en scholieren

Hoe bestel ik het juiste kledingpakket voor mijn opleiding?

We snappen dat de grote hoeveelheid informatie voor studenten af en toe onoverzichtelijk kan zijn. Om deze reden hebben wij speciaal voor studenten en scholieren van de Haagse hogeschool, Inholland Haarlem en het Jan van Egmond lyceum een studentenpagina. Hierop staat alles wat je moet weten als student/ scholier, en dus ook een stappenplan over hoe je de kleding die hoort bij jouw opleiding kan bestellen. Om het nog makkelijker te maken staat hieronder ook het stappenplan:

  1. Tijdens een van de passessies noteer je de maten die je nodig hebt op het uitgedeelde formulier.
  2. Ga naar de webshop en kies de juiste school en opleiding.
  3. Klik op het ‘kledingpakket’ voor de verplichte kleding van jouw opleiding en vul hier de juiste heren of dames maten in. Veel studenten hebben naast het verplichte kledingpakket ook accessoires nodig voor hun vakken. Bijvoorbeeld een zwembril of een hartslagmeter. Deze kun je ook bij ons bestellen in de webshop. Daarnaast vinden veel studenten het handig om van sommige kledingstukken meerdere paren te hebben. Daarom is het in onze webshop ook mogelijk om, naast het verplichte pakket, losse kleding te bestellen.
  4. Alleen voor de Halo: Als je nog niet zeker weet of je de opleiding gaat volgen, kies dan bij Payment voor: Offline Payment. Je hoeft dan pas te betalen als je bent ingedeeld bij de opleiding. Wij sturen hiervoor t.z.t. nog een betaallink. Dit betekent dus dat je niet hoeft te wachten met het bestellen van de kleding.
Hoe lang moet ik wachten op mijn bestelling?

Op onze studenten-pagina staan van de Haagse hogeschool, Inholland Haarlem en het Jan van Egmond lyceum onder andere de levertijden.

Moet ik voor mijn opleiding persé een kledingpakket bestellen?

Voor studenten en scholieren van de Haagse hogeschool, Inholland Haarlem en het Jan van Egmond lyceum is het verplicht om in bezit te zijn van het kledingpakket van de juiste opleiding. Dit wordt niet verplicht door ons maar door de opleidingen zelf en hier hebben wij dus ook geen inspraak op.

Welke accessoires moet ik kopen voor mijn opleiding?

Voor sommige vakken van jouw opleiding heb je nog extra accessoires nodig. Bij teammates vinden wij het belangrijk dat jij hier alles voor in huis hebt zodat jij jouw vakken kunt halen. Daarom bieden wij op één plek naast de kleding(pakketen), ook de benodigde accessoires aan in onze webshops. Naast accessoires die je nodig hebt bieden we ook nog x-socks aan. Voor studenten is het belangrijk om comfortabel en veilig te sporten, vooral als het gaat om intensieve activiteiten zoals hardlopen, fitness en voetbal. Dat is waar de X-Socks in beeld komt. Deze hoogwaardige sportkousen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën om jouw sportprestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. De X-Socks zijn gemaakt van ademende materialen die vocht afvoeren en je voeten droog en fris houden tijdens het sporten. Het innovatieve ontwerp biedt extra ondersteuning voor de voeten, enkel en kuiten, waardoor je spieren minder snel vermoeid raken en dus je prestaties verbeteren. De X-Sock gaan door het ontwerp en zijn materiaal veel langer mee dan de sportsokken die je gewend bent. Bovendien zorgt het anatomisch gevormde voetbed voor een optimale pasvorm en voorkomt wrijving en blaren.

Of je nu een amateur- of professionele sporter bent, onze X-Socks zijn een must-have voor elke sportopleiding. Kies uit onze brede selectie van kleuren en stijlen en geniet van het comfort en de prestatieverbetering die alleen X-Socks kan bieden. Bestel ze hier!