Clubkleding

Welkom bij teammates, waar we niet alleen waarde hechten aan sportiviteit en prestatie, maar ook aan eenheid en teamgeest. Een essentieel onderdeel van onze teammates identiteit is onze clubkleding. Hiermee onderscheiden we ons niet alleen op het veld, maar versterken we ook het gevoel van saamhorigheid binnen de club. Voetbal, tennis, basketbal, hockey, geen sport is ons onbekend. Ontdek de voordelen van onze unieke sport outfits en hoe je deze kunt bemachtigen voor zowel trainingen als wedstrijden.

Onze clubkledinglijn omvat een breed scala aan items, inclusief T-shirts, shorts, rokjes, tassen en andere accessoires. Alles is verkrijgbaar in verschillende maten en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke speler. Bezoek onze webshop of kom langs in onze showroom om de nieuwste collecties te bekijken.

Bestellen is eenvoudig! Wij verzorgen een paspakket en webshop voor je vereniging, kies de gewenste items en maat, en plaats je bestelling. Leden van de vereniging profiteren van exclusieve kortingen en aanbiedingen op onze clubkleding.

Heb je interesse om je bij ons aan te sluiten en deel uit te maken van ons team? Neem contact op met Teammates en we maken vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op


Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op